A lifetime of

confidence

starts here

Είμαστε

ένα κέντρo δημιουργίας, έκφρασης και ψυχαγωγίας για παιδιά βρεφικής, προσχολικής και παιδικής ηλικίας

Το PlayLab προσφέρει ένα πλούσιο και δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά από 10 μηνών έως 12 ετών. Η δημιουργική απασχόληση ενός παιδιού προσφέρει μια πολύπλευρη και ολιστική ανάπτυξη της προσωπικότητας του. Με την δημιουργική απασχόληση βοηθούμε το παιδί να εντοπίσει και να αναπτύξει τις ικανότητές του, αλλά και να ενισχύσει τις αδυναμίες του. Η ενασχόληση του παιδιού με τέτοιου είδους δραστηριότητες, του προσφέρει τη δυνατότητα να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες, να αναπτύξει τη φαντασία του και να δημιουργήσει. Η δημιουργία με τη σειρά της είναι μια διαδικασία που εφοπλίζει το παιδί με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, εφόδια πολύ σημαντικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του. 

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Διάλεξε

την δραστηριότητα που σου ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία του παιδιού

Messy lab

Τα παιδιά εξερευνούν το περιβάλλον και δέχονται σωματικά ερεθίσματα. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν μια αίσθηση του σώματος τους που είναι ουσιαστική για την ανάπτυξη τους ολιστικά.

2+ ετών

Music lab

Η μουσικοκινητική δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών μαζί με τους γονείς τους σε ένα φιλικό περιβάλλον, που δρα με σεβασμό και αγάπη απέναντι στις ανάγκες του κάθε παιδιού και αφετηρία του έχει το μουσικό ερέθισμα.

2-4 ετών

Kitchen lab

Μέσα από τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική δραστηριότητα τα παιδιά παίρνουν μέρος σε μια χαρούμενη και δημιουργική παρέα που καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα. Ενισχύουν τη φαντασία τους συνδυάζοντας υλικά, πλάθοντας, ανακατεύοντας, στολίζοντας.

3,5 + ετών

Theatre lab

Αυτοσχεδιασμοί, μεταμορφώσεις, ανακαλύψεις, χορός, μουσικές, χρώματα, αγαπημένες ιστορίες και παραμύθια αποτελούν βασικό μοχλό για την απόλυτα αυθόρμητη και αβίαστη έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών!

4+ ετών
Ελάτε

και ρίξτε μια ματιά

Θα σας εξηγήσουμε όλα όσα σας ενδιαφέρουν. Λάβετε μέρος στη νέα μας συνεδρία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω ή εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική μας φόρμα ερωτήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό…

ή

Θεσσαλονίκη,
562 24

Ολυμπιάδος 112,
Εύοσμος

Email:
play@playlab.gr

Νέα και ενημερώσεις

Χαρούμενοι γονείς
Happy

Συμβουλευτική γονέων

Κάθε γονιός είναι μοναδικός, καθώς κουβαλάει μαζί του την δική του μοναδική ιστορία γεμάτη επιθυμίες, ανάγκες, δυνάμεις και αδυναμίες. Μέσα από ατομικές συναντήσεις οι γονείς έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους, τους προβληματισμούς και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, ώστε να καταφέρουν να αντλήσουν δύναμη για μια ουσιαστική σχέση με το παιδί τους.
illustration-people-3